Yritys Digi

Tilaa Kainuun Sanomat tai Keskipohjanmaa yritykselle

Yritys Digi

Maailma on täynnä digitaalista melua ja disinformaatiota.

Valitse yrityksellesi paikallinen uutismedia, jonka uutisiin voit luottaa.

• Rajaton lukuoikeus sovelluksessa ja verkossa.
  • Tilaus laskutetaan yritykseltä.
  • Hinta sisältää arvonlisäveron 10 %.
  • Maksu joko kuukausittain luottokortilla tai laskulla 12 kk välein. Paperisiin laskuihin lisätään tilausehtojen mukainen laskutuskulu.
  • Jatkuva tilaus
  • Valittavana kolme vaihtoehtoa työntekijöiden lukumäärän mukaan

Yritys Digi 1

Alk. 49 €/kk

Digilukuoikeus viidelle työntekijälle

Yritys Digi 2

Alk. 99 €/kk

Digilukuoikeus 12:lle työntekijälle

Yritys Digi 3

Alk. 159 €/kk

Digilukuoikeus 20:lle työntekijälle

Lue lisää ja tilaa:

Yritys Digi Kainuun Sanomat

Yritys Digi Keskipohjanmaa

Yritys Digi -tilauksella on pääkäyttäjä, tilauksen tehnyt yrityksen edustaja, joka hallitsee Yritys Digin lukuoikeuksia. Jokaisella Yritys Digiin liitetyllä käyttäjällä tulee olla oma Hilla-tili, jolla palvelua käytetään.

Jaa lukuoikeudet työntekijöille (Yritys Digin vastuuhenkilö jakaa)

• Kirjaudu Hilla-tilille osoitteessa hilla.portal.worldoftulo.com/login
  • Avaa ”Tilaukset”
  • Jaa Yritys Digin lukuoikeudet tilauksen ”Jaa paketti” -painikkeen kautta
  • Lisää yrityksen työntekijöiden sähköpostiosoitteet avautuvaan näkymään.

Sähköpostiosoitteisiin lähetetään tieto lukuoikeuksien jakamisesta.

• Jos työntekijän sähköpostiosoitteella on jo olemassa Hilla-tili, hänen tulee hyväksyä jaetut lukuoikeudet Omien tietojen kautta.
  • Jos työntekijän sähköpostiosoitteella ei vielä ole Hilla-tiliä, tulee se luoda sähköpostissa olevan linkin kautta.