Hilla-tilin luonti ja kirjautuminen

Kaikki Hilla Group -julkaisut toimivat yhdellä ja samalla Hilla-tilin käyttäjätunnuksella.

Voit tarkastella ja hallinnoida tilauksiasi kirjautumalla Hilla-tilillesi.

Huomaathan, että saadaksesi sisällöt käyttöösi, sinulla tulee olla voimassa oleva tilaus.

Eikö sinulla ole vielä Hilla-tiliä? Luo Hilla-tili alla olevien ohjeiden mukaan.

Seuraa näitä ohjeita ja luo Hilla-tili tästä.

Kirjautuminen avautuu toiseen ikkunaan, jotta sinun on helppo seurata näitä ohjeita.

Aloita valitsemalla ”Luo Hilla-tunnukset”

Avautuu seuraava näkymä. Jos olet jo lehden tilaaja, klikkaa kohdasta ”Oletko jo lehden tilaaja?”

Kirjaa kenttiin asiakasnumerosi ja postinumerosi.

Mikäli et tiedä asiakasnumeroasi, toimitamme asiakasnumerosi kun täytät tietosi lomakkeelle:

www.hillagroup.fi/asiakasnumero

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Täytä ne kaikki.

Tutustu seuraavaksi alareunassa oleviin ehtoihin ja klikkaa ne luetuiksi.

Klikkaa sen jälkeen ”Aktivoi tili” -painiketta.

Mahtavaa! Hilla-tilisi on nyt valmis.

Nauti runsaista sisällöistä!

Kirjaudu jatkossa sisään lehden verkkosivun yläosassa olevan Kirjaudu-painikkeen kautta. Käyttäjätunnuksena toimii tilin luomisessa antamasi sähköpostiosoite.

Huomaathan, että saadaksesi sisällöt käyttöösi, sinulla tulee olla voimassa oleva tilaus.

Jos sinulla on ongelmia kirjautumisessa, löydät apua täältä

Unohditko salasanasi? Klikkaa tästä.

Hilla-tilin käyttöehdot

Ei vielä tilausta? Tilaa tästä.

Hilla-tili käytössä kaikissa näissä:

Kainuun Sanomat Kuhmolainen Sotkamo-lehti Ylä-Kainuu

Keskipohjanmaa Haapavesi-lehti Kalajokilaakso Kalajokiseutu Lestijoki Nivala-lehti Perhonjokilaakso

Enontekiön Sanomat Inarilainen Kittilälehti Luoteis-Lappi Meän Tornionlaakso Sompio