Hilla-tili

Luo Hilla-tili ja nauti runsaista uutisista

Kaikki Hilla Group -julkaisut toimivat jatkossa yhdellä ja samalla Hilla-tilin käyttäjätunnuksella. Käyttäjätunnuksena toimii tilin luomisessa antamasi sähköpostiosoite. Salasanasi on itse luomasi salasana.

Voit tarkastella ja hallinnoida tilauksiasi kirjautumalla Hilla-tilillesi.

Jos sinulla ei ole vielä Hilla-tiliä, luo tunnukset täältä.

Löydät vaiheittaiset ohjeet tunnusten luomiseen täältä.

Jos sinulla on ongelmia kirjautumisessa, löydät apua Usein kysytyistä kysymyksistä.

Saadaksesi sivustojen ja sovellusten sisällöt käyttöösi sinulla tulee olla lisäksi voimassa oleva tilaus.

Hilla-tili käytössä kaikissa näissä:

Kainuun Sanomat Kuhmolainen Sotkamo-lehti Ylä-Kainuu

Keskipohjanmaa Haapavesi-lehti Kalajokilaakso Kalajokiseutu Lestijoki Nivala-lehti Perhonjokilaakso

Enontekiön Sanomat Inarilainen Kittilälehti Luoteis-Lappi Meän Tornionlaakso Sompio

Luo Hilla-tili tästä.

Ei vielä tilausta? Tilaa tästä.

Hilla-tilin käyttöehdot