Korttimaksu

Voit maksaa verkkopalvelussa tekemäsi tilauksen joko kertamaksulla tai toistuvalla korttimaksulla. Toistuvassa korttimaksussa ensimmäinen veloitus tapahtuu ostohetkellä. Voit maksaa tilauksesi yhdistelmäkorttisi Credit- tai Debit-toiminnolla, Visalla tai MasterCardilla. Uusiutuvat jaksot veloitetaan laskutusrytmistä riippuen kymmenen päivää ennen uuden jakson alkua tai uuden jakson alussa.

Jos veloitus jostain syystä epäonnistuu, saat sähköpostiviestin, jossa pyydämme sinua päivittämään korttitietosi. Voit hallinnoida maksukorttejasi Hilla-tilillä. Luottokortilla maksamiseen liittyvät maksutiedot eivät tallennu Hillan järjestelmiin, vaan tiedot välittyvät kolmansille osapuolille, jotka ovat PCI-sertifikoituja. Maksukorttitiedot tallentuvat Hilla Groupin yhteistyökumppanin Adyen taustajärjestelmään.

Stripe Payment Europe, Ltd on PCI-sertifikoitu palveluntarjoaja ja sitoutunut noudattamaan sertifikaatin mukaista korkeaa tietoturvaa palveluissaan. Toimintaa ja dokumentointia arvioidaan vuosittain. Kun poistat maksukorttitiedon Hilla-tililtä, se poistuu myös palveluntarjoajan taustajärjestelmistä.