Maksutavat

Tilauksen voi maksaa e-laskuna, paperilaskulla, maksukortilla, sähköpostilaskulla tai verkkopankkimaksuna.

Jatkuva tilaus laskutetaan sovituin tilausjaksoin kulloinkin voimassa olevaan hintaan. Mikäli tilausjakson hinta on sovittu maksettavaksi useammissa laskutusjaksoissa, laskutetaan tilaus tasaisin väliajoin. Ensimmäinen laskutuspäivä riippuu siitä, koska tilaus on tehty.


E-lasku

E-lasku on sähköinen lasku, jonka saat paperisen laskun sijasta suoraan verkkopankkiisi. E-lasku on pankkien kehittämä turvallinen tapa vastaanottaa ja maksaa laskut sähköisesti. E-lasku tulee aina ajoissa verkkopankkiisi eikä sinun tarvitse naputella viitenumeroa ym. tietoja käsin.

Ota kätevä e-lasku käyttöön näin:

  • Kirjaudu verkkopankkiisi selaimella, ei mobiilisovelluksella
  • Mene Laskut tai Maksu -valikkoon ja valitse sieltä Uusi laskuttaja/Uusi e-laskusopimus
  • Valitse laskuttajaksi Hilla Group Oyj
  • Kirjoita viimeisimmän tilauslaskusi viitenumero ja paina ”Tilaa e-lasku” -linkkiä

E-laskupyyntö käsitellään noin 2 viikossa, joten seuraava laskusi voi tulla paperisena, mutta sen jälkeen laskut tulevat suoraan verkkopankkiisi. Suosittelemme, että otat verkkopankissasi käyttöön uusien e-laskujen saapumisesta kertovan ilmoituksen.

Laskun maksu edellyttää hyväksyntääsi, joten voit aina tarkistaa laskun paikkansapitävyyden. 

Saamme pankiltasi ilmoituksen e-laskun käyttöönotosta, sinun ei tarvitse huolehtia ilmoittamisesta.

Muuttamalla laskun e-laskuksi vältät laskutuslisän 2,90 €/lasku.


Sähköpostilasku

Sähköpostilasku on vaihtoehtoinen maksutapa paperilaskulle. Sähköpostilasku on tilauskohtainen. Näet nykyisen maksutapasi omissa tiedoissasi › ostohistoria › info.

Voit vaihtaa paperilaskusta sähköpostilaskuun helposti täyttämällä tietosi lomakkeelle hillagroup.fi/sähköpostilasku


Paperilasku

Paperilaskun laskutustapalisä on 2,90 euroa laskua kohden (sis. alv). Suosittelemme tätä maksutapaa käyttäville asiakkaillemme siirtymistä vaivattomaan e-laskuun tai sähköpostilaskuun.

Voit muuttaa tilauksesi laskutuksen sinulle sopivaan rytmiin, 1 – 12 kk maksuvälein. Muuta tilauksesi laskutusta ilmoittamalla siitä meille


Verkkopankkimaksu

Verkkopankkimaksu on mahdollinen ainoastaan ensimmäisen tilausjakson tai määräaikaisen tilausjakson maksamiseen. Jos maksat ensimmäisen tilausjakson verkkopankkimaksuna, seuraavat maksuerät veloitetaan paperi- tai sähköpostilaskulla riippuen valinnastasi ostotilanteessa, ellei sinulla ole e-lasku- tai suoramaksuvaltuutusta. Verkkopankkimaksua tarjoavat pankit löydät tilausta tehdessäsi maksutavan yhteydestä.


Korttimaksu

Voit maksaa verkkopalvelussa tekemäsi tilauksen joko kertamaksulla tai toistuvalla korttimaksulla. Toistuvassa korttimaksussa ensimmäinen veloitus tapahtuu ostohetkellä. Voit maksaa tilauksesi yhdistelmäkorttisi Credit- tai Debit-toiminnolla, Visalla tai MasterCardilla. Uusiutuvat jaksot veloitetaan laskutusrytmistä riippuen kymmenen päivää ennen uuden jakson alkua tai uuden jakson alussa.

Jos veloitus jostain syystä epäonnistuu, saat sähköpostiviestin, jossa pyydämme sinua päivittämään korttitietosi. Voit hallinnoida maksukorttejasi Hilla-tilillä. Luottokortilla maksamiseen liittyvät maksutiedot eivät tallennu Hillan järjestelmiin, vaan tiedot välittyvät kolmansille osapuolille, jotka ovat PCI-sertifikoituja. Maksukorttitiedot tallentuvat Hilla Groupin yhteistyökumppanin Adyen taustajärjestelmään.

Stripe Payment Europe, Ltd on PCI-sertifikoitu palveluntarjoaja ja sitoutunut noudattamaan sertifikaatin mukaista korkeaa tietoturvaa palveluissaan. Toimintaa ja dokumentointia arvioidaan vuosittain. Kun poistat maksukorttitiedon Hilla-tililtä, se poistuu myös palveluntarjoajan taustajärjestelmistä.


Miten peruutan maksukortilta veloitettavan jatkuvan tilauksen?

Sovelluskaupasta (App Store tai Play Kauppa) ostetun sovelluksen tilauksen voi perua ainoastaan sovelluskaupan kautta.

Maksukortilta veloitettava jatkuva tilaus tulee perua vähintään 7 vuorokautta ennen seuraavaa veloitusajankohtaa, jotta asiakaspalvelu pystyy varmistamaan, ettei seuraavaa veloitusta tehdä asiakkaan maksukortilta.