Tilaaminen kannattaa aina – tilaajaedut

KATSO VOIMASSA OLEVAT EDUT >>

Tilaajana saat käyttöösi Hilla Etukortin. Etukortilla saat monia vain sinulle tarkoitettuja etuja ja tarjouksia yhteistyökumppaneiltamme. Edut ovat mm. paikallisten yrittäjien ja tapahtumajärjestäjien kanssa sovittuja alennuksia ja lisäetuja, joita voit hyödyntää omalla etukortillasi. Hilla Etukortti on sinun ja perheesi käytössä niin kauan kuin tilauksesi on voimassa. Ajankohtaiset edut näet mobiilisovelluksesta, lehti-ilmoituksista ja verkkosivuilta
Lataa Hilla Etukorttisovellus puhelimeesi sovelluskaupasta ja edut ovat aina mukanasi.

Näin saat edut käyttöösi

Lataa sovellus
Mene puhelimesi sovelluskauppaan
ja lataa Hilla Etukortti -sovellus
Play kauppa tai App Store
Kirjaudu käyttäjäksi
Hilla tunnuksillasi (sähköpostiosoite ja salasana)

Mikäli et ole vielä luonut Hilla-tiliä katso ohjeet tilin luomiseen täältä.
Tarvittaessa ole yhteydessä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@hillagroup.fi
Edut
Näet voimassaolevat edut puhelimestasi.
Edun voi lunastaa näyttämällä etukuponkia tai menemällä kupongin yhteydessä olevasta linkistä verkkokauppaan.

Keskipohjanmaa, Haapavesi, Kalajokilaakso, Kalajokiseutu, Lestijoki, Nivala-lehti tai Perhonjokilaakso
-lehtien KPK Etukortin voi päivittää Hilla Etukorttiin.
Huom! Kirjautuminen etukorttiin Hilla tunnuksilla (sähköposti ja salasana).
Mikäli olet jo luonut aiemmin tunnukset lehden verkkopalveluun, niin ohjeet kirjautumiseen täältä >>

Katso mitä etuja tilaukseesi kuuluu