Jakelunkeskeytys

T A U K O

s e i z e    t h e    d a y

Lähdössä reissuun etkä halua lehtiä odottamaan postilaatikkoon?

Tee tilapäinen jakelunkeskeytys.

Kestotilaajana voit keskeyttää painetun lehden jakelun tilapäisesti. Määräaikaisen painetun lehden tilauksen jakelun voi keskeyttää, mutta keskeytysajalta ei voi saada hyvitystä. Digitilausta ei voi tilapäisesti keskeyttää. 

Voit keskeyttää maakuntalehden jakelun 2-30 päivän ajaksi, jonka jälkeen tilaus jatkuu normaalisti. Harvemmin kuin joka päivä toimitettavien lehtien tilauksissa tilapäisen jakelunkeskeytyksen ja osoitteenmuutoksen minimiaika 2 viikkoa.  

Voit tehdä jakelunkeskeytyksen helposti itse täällä.

Voit keskeyttää kalenterivuoden aikana jakelun yhteensä maksimissaan 60 vuorokauden ajaksi, joka hyvitetään keskeytyspäivien määrällä kuluvan laskutuskauden loppuun. Kun keskeytysaika ylittää 60 vrk, laskutetaan tilauksesta normaalisti keskeytyksestä huolimatta. Digitaalinen näköislehti on käytettävissä paperisen lehden keskeytysten aikana. Jatkuvalla luottokorttivelotuksella maksettujen tilauksien keskeytyksiä ei hyvitetä.  

Digin lukuoikeus on voimassa lehden jakelunkeskeytyksen aikana.

Paikallismedioiden tilaukseen kuuluva digipalvelu ja näköislehdet ovat käytettävissä kalenterivuonna maksimissaan 60 päivän ajan, kun painetun Lehden jakelu on keskeytetty.