Sovelluksen lataaminen

Pidä itsesi ajan tasalla viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista. Sovelluksen käyttäjänä saat ilmoitukset ajankohtaisista uutisista ja mielenkiintoisista jutuista. Sovellus tarjoaa sinulle nopean ja kätevän tavan saada päivittäinen annos tärkeimpiä uutisia missä ja milloin tahansa. Voit räätälöidä omaa uutisvirtaasi ja tallentaa ja seurata juuri sinua kiinnostavia juttuja ja aiheita.

Tarjoamme sovelluksen seuraaville medioille: Kainuun Sanomat, Kuhmolainen, Sotkamo-lehti, Ylä-Kainuu, Keskipohjanmaa, Kalajokiseutu, Kalajokilaakso, Nivala-lehti, Perhonjokilaakso, Haapavesi-lehti ja Lestijokilehti.

Sovellusta voi käyttää seuraavilla käyttöjärjestelmäversioilla: iOS 10 ja sitä uudemmat, Android 7.1 ja sitä uudemmat käyttöjärjestelmät.

Kirjaudu sovellukseen samoilla Hilla-tunnuksilla kuin verkkopalveluun ja omiin tietoihisi.

Lataa sovellus Android-laitteellesi Google Play -kaupasta

Lataa sovellus iOS-laitteellesi App Storesta