Miksi sovellukseni ei toimi?

Ensimmäiseksi kannattaa tarkistaa, että laitteellasi on sovelluksen uusin versio ja että verkkoyhteytesi on kunnossa. Tämän jälkeen tarkista vielä, että laitteesi käyttöjärjestelmäversio on niin ikään uusin ja ajan tasalla. Sulje sovellus ja avaa se uudelleen.

Mikäli sovelluksesi käyttö takkuaa näistäkin toimenpiteistä huolimatta voit koittaa poistaa sovelluksen laitteeltasi, käynnistää laitteesi uudelleen ja ladata sitten sovelluksen uudelleen sovelluskaupasta. Jos ongelmat jatkuvat, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Toivomme myös saavamme palautetta mahdollisista ongelmista.

Sovelluksen päivittäminen uusimpaan versioon tapahtuu eri laitteissa hieman eri tavalla ja laitteesi saattaakin tehdä sen automaattisesti. Mikäli näin ei ole, näet esim. sovelluskaupasta kyseisen sovelluksen kohdalta, mikäli se tarjoaa vaihtoehdoksi päivitystä ja näin ollen tarjolla on uudempi sovellusversio.

Tarjoamme sovelluksen seuraaville medioille: Kainuun Sanomat, Kuhmolainen, Sotkamo-lehti, Keskipohjanmaa, Kalajokiseutu, Kalajokilaakso, Nivala-lehti, Perhonjokilaakso, Haapavesi-lehti ja Lestijokilehti.
Sovellusta voi käyttää seuraavilla käyttöjärjestelmäversioilla: iOS 10 ja sitä uudemmat, Android 6.0 ja sitä uudemmat käyttöjärjestelmät.

Lataa sovellus Android-laitteellesi Google Play -kaupasta

Lataa sovellus iOS-laitteellesi AppStoresta