Maksukortin vaihtaminen omiin tietoihin

Voit vaihtaa tai päivittää voimassa olevaan tilaukseen liitetyn luottokorttisi Hilla-tilin kautta.
Kortin vaihtaminen on tilauskohtainen. Jos sinulle on useampi tilaus, jota veloitetaan luottokortilta, vaihda tai päivitä luottokorttisi tiedot tarvittaessa kaikkiin tilauksiin.

Saat vaihdettua maksukortin näin:

Kirjaudu ensin omalle Hilla-tilillesi

Kirjaudu Hilla-tilille tilaamasi lehden etusivun oikeasta yläkulmasta. Jos olet jo kirjautunut sisään, kohdassa lukee Tilini.

Voit kirjautua myös suoraan täältä.

Valitse kohta Tilaukseni

Löydät voimassa olevat tilauksesi kohdasta ”Tilaukseni”.

Valitse Päivitä korttitiedot

Päivitä korttisi tiedot tilaukselle ”Päivitä korttitiedot” -valinnan kautta.

Täytä kentät ja Päivitä

Täytä kentät huolellisesti ja klikkaa ”Päivitä”

Korttitietojen päivityksen yhteydessä korttiasi ei veloiteta.