Tilaajille

Kisaan voi osallistua Hilla Group Oyj:n paikallislehden* tilaaja (mikäli et vielä ole tilaaja voit tilata oman paikallislehtesi sivun alaosassa on kevätkisatarjoukset)

Paikallislehdet*

  • Haapavesi-lehti, Kalajokilaakso, Kalajokiseutu, Lestijoki-lehti, Nivala-lehti, Perhonjokilaakso,
  • Kuhmolainen, Sotkamo-lehti, Ylä-Kainuu,
  • Enontekiön Sanomat, Inarilainen, Kittilä-lehti, Luoteis-Lappi ja Meän Tornionlaakso

Kevätkisan palkinnot

400 € lahjakortti halpahalli.fi verkkokauppaan, vuoden kahvit 20 pkt. (Tilastokeskus 2022) ja vuoden lehtitilaus (mikäli voittaja on  tilaaja voi lehden antaa lahjaksi tai tilausmaksut voidaan laittaa tauolle vuoden ajaksi)

Viikkopalkintoina: Fazerin patukkabokseja, tuubihuiveja 1-2 kk lehtitilauksia ja Hilla-tuotepaketteja.

Arvonta

Kisaan voi osallistua lehden tilaaja tekstiviestillä. Tekstiviesti tulee lähettää numerosta, jonka KAKSI VIIMEISTÄ numeroa ovat samat kuin jokin lehdessä (myös näköislehdessä) ilmoitetuista viikon onnennumerosta. Seuraavan lehden ilmestymistä edeltävänä päivänä klo 23 mennessä tulleet viestit ovat mukana viikkoarvonnassa. Viestin hinta 1,10 €. Palvelu toimii operaattoreilla, joissa ei ole palvelunumeroestoa. Onnennumerot ovat voimassa vain ilmoituksessa ilmoitetun ajan. Viikon aikana tulleiden tekstiviestien joukosta arvotaan viikkopalkintojen voittajat.

Säännöt:
1. Kevätkisan järjestää Hilla Group Oyj:n paikallislehdet*

2.Kevätkisaan voivat osallistua ko. paikallislehden tilaaja. Kisaan osallistutaan vertaamalla paikallislehdessä  vk. 21-23  julkaistaviin onnennumeroihin

  1. Kisaan voi osallistua ainoastaan tekstiviestillä ko. lehden tilaaja, missä ilmoitus on julkaistu. Tekstiviesti tulee lähettää numerosta, jonka KAKSI VIIMEISTÄ numeroa ovat samat kuin jokin ko. viikon onnennumerosta. Ennen seuraavan lehden ilmestymistä edeltävänä päivänä klo 23 mennessä tulleet viestit ovat mukana viikkoarvonnassa. Tekstiviestin hinta 1,10 €. Palvelu toimii operaattoreilla, joissa ei ole palvelunumeroestoa. Onnennumerot ovat voimassa vain ilmoituksessa mainitun ajan.
  2. Pääpalkinnoista ilmoitetaan voittajille, muut viikkopalkinnot postitetaan voittajille. Voittajien nimet julkaistaan lehdessä ja lehden verkkosivulla.
  3. Voittoja ei voi vaihtaa rahaksi. Palkintojen arpajaisveroon maksettu.
  4. 6. Hilla Group Oyj:n henkilökunta ei voi osallistua kevätkisaan.
  5. Lisätietoa: asiakaspalvelu@hillagroup.fi


Tilaa oma paikallislehtesi keväiseen hintaan, puoli vuotta 4 kk hinnalla!

Mene kesäkaupoille Halpahalliin: www.halpahalli.fi