Lomalotto

Kainuun Sanomien ja Keskipohjanmaan tilaajien lomalottokisa alkaa 11.7.2023

palkinnot 

Pääpalkinto: 4 kpl 100€ S-kaupan lahjakortteja, vuoden kahvit 20 pkt. (Tilastokeskus 2022), puolen vuoden lehtitilaus (mikäli on jo tilaaja voi lehden antaa lahjaksi tai tilausmaksut voidaan laittaa tauolle 6kk ajaksi)

Päiväpalkintoina mm. suklaalevyjä, Fazerin patukkabokseja, tuubihuiveja ja Hillatuotepaketteja. Viikoittain arvotaan kaikkien ko. viikon aikana osallistuneiden kesken 100€ lahjakortti.

Osallistuminen

Kisaan voi osallistua kyseessä olevan lehden tilaaja tekstiviestillä. Tekstiviesti tulee lähettää numerosta, jonka kaksi viimeistä numeroa ovat samat kuin jokin lehdessä (myös näköislehdessä) ilmoitetuista päivän onnennumerosta.

Kainuun Sanomat: Lähetä tekstiviesti: KISA KSLOMA nimesi ja yhteystiedot numeroon  17191

 Keskipohjanmaan: Lähetä tekstiviesti: KISA KPLOMA nimesi ja yhteystiedot numeroon 17191

Säännöt
1. Lomaloton järjestää Kainuun Sanomat ja Keskipohjanmaa 2. Lomalottokisaan voivat osallistua ko. lehden tilaaja. Kisaan osallistutaan vertaamalla tilaajan puhelinnumeron kahta viimeistä numeroa ti-la ilmestyvässä päivän lehdessä (11.-29.7.) julkaistaviin päivän onnennumeroihin 3. Kisaan voi osallistua ainoastaan tekstiviestillä ko. lehden tilaaja, missä ilmoitus on julkaistu. Tekstiviesti tulee lähettää numerosta, jonka kaksi viimeistä numeroa ovat samat kuin jokin ko. päivän onnennumerosta. Ennen vuorokauden vaihtumista lähetetyt viestit ovat mukana päivän arvonnassa. 4. Viikkopalkinnot arvotaan viikon aikana kisaan osallistuneiden kesken ja pääpalkinnot kaikkien  osallistuneiden kesken. Tekstiviestin hinta 1,10 €. Palvelu toimii operaattoreilla, joissa ei ole palvelunumeroestoa. 5.  Onnennumerot ovat voimassa vain ilmoituksessa mainitun ajan. 6. Pää- ja viikkopalkinnoista ilmoitetaan voittajille, muut palkinnot postitetaan voittajille. Voittajien nimet julkaistaan lehdessä ja lehden verkkosivulla. Arvonta 8.8. 2023. 7. Voittoja ei voi vaihtaa rahaksi. Palkintojen arpajaisveroon maksettu. 6. Hilla Group Oyj:n henkilökunta ei voi osallistua kisaan.