Kevätkisa

Kevätkisassa on mukavaa jännitystä ja voittomahdollisuuksia kevään iloksi.

Kisaan voi osallistua Keskipohjanmaan ja Kainuun Sanomien tilaajat

Päivän onnennumerot löytyvät näköislehdestä 2.-6.4. ja 9.-13.4.2024

Keskipohjanmaa >>

Kainuun Sanomat >>

KEVÄTKISAN PALKINNOT

Pääpalkinto: 500 € lahjakortti

Viikkopalkintoina: puolen vuoden kahvit (10 pakettia), lehden 3 kk digitilaus (mikäli on jo tilaaja voi lehden antaa lahjaksi tai tilausmaksut voidaan laittaa tauolle kolmeksi kuukaudeksi)

Päiväpalkintoina: reppuja, tuubihuiveja, suklaalevyjä sekä yllätyspalkintoja

OSALLISTUMINEN

Kisaan voi osallistua ko. lehden tilaaja tekstiviestillä. Tekstiviesti tulee lähettää numerosta, jonka KAKSI VIIMEISTÄ numeroa ovat samat kuin jokin lehdessä (myös näköislehdessä) ilmoitetuista päivän onnennumerosta. Viestin tulee olla perillä viimeistään kyseisenä päivänä klo 23:59. Viikkoarvontaan osallistuu kisaviikon sunnuntaina klo 23 mennessä tulleet tekstiviestit . Tekstiviestin hinta 1,30 €.

SÄÄNNÖT
1. Kevätkisan järjestää Hilla Group Oyj:n  2.Kevätkisaan voivat osallistua Keskipohjanmaan ja Kainuun Sanomien tilaajat. Kisaan osallistutaan vertaamalla oman puhelinnumeron kahta viimeistä numeroa lehdessä 2.-6.4. ja 9.-13.4.2024 julkaistaviin onnennumeroihin 3. Kisaan voi osallistua ainoastaan tekstiviestillä  ko. lehden tilaaja, missä ilmoitus on julkaistu. Tekstiviesti tulee lähettää numerosta, jonka KAKSI VIIMEISTÄ numeroa ovat samat kuin jokin ko. viikon onnennumerosta. Tekstiviestin hinta 1,30 €. Palvelu toimii operaattoreilla, joissa ei ole palvelunumeroestoa. Onnennumerot ovat voimassa vain ilmoituksessa mainitun viikon ajan.4. Pääpalkinnosta ja viikkopalkinnoista ilmoitetaan voittajille, muut palkinnot postitetaan voittajille. Voittajien nimet julkaistaan lehdessä

5. Voittoja ei voi vaihtaa rahaksi. Palkintojen arpajaisveroon maksettu. 6. Hilla Group Oyj:n henkilökunta ei voi osallistua kevätkisaan.